Over Sesari

‘In Indonesië, mijn geboorteland betekent de naam van mijn bedrijf ‘geschenk vanuit een gave’. Welkom, op mijn site over massages. Naast de diverse opleidingen en kwalificaties die ik behaalde ben ik opgegroeid tussen mensen die massages als vanzelfsprekend dagelijks toepassen. Als baby ontving ik al massage en vanaf mijn 4e jaar liep ik over de lijven van mijn vader en moeder: mijn voetjes als massage-instrument. Dat wordt van ouder op kind overgedragen. ‘Op een bepaalde leeftijd merk je de helende kracht die massage te weeg brengt’. Ik beschouw massage als een zeer eenvoudig medicijn wat overal kan worden toegediend.

De Orang Oetan staat symbool voor wat Sesari voor u kan betekenen. Tijdens mijn verblijf in het reservaat op Sumatra maakte ik de Oetans van dichtbij mee. Oog in oog met de grootste boombewoner op aarde! Het solitaire leven van de Orang Oetan is uniek onder de mensapen. Ik was zo onder de indruk van de manier waarop ze van de ene tak naar de andere tak bewogen, eigenlijk onafhankelijk van hun leeftijd, de souplesse van de spieren, heel mooi sierlijk, maar ze lijken nooit haast te hebben. Zó relaxed totaal ontspannen…… Het is heel belangrijk om deze beweging ook tijdens mijn massages te imiteren, haast als een soort dans.

Voor wie is Sesari’s massage bedoeld?

  • Voor particulieren, prachtige cadeautjes voor of na stressmomenten zoals school of rijexamens, echte verwennerij voor moeders en vaders of de kinderen, bij een afscheid van leerkrachten of cursusleiders, mensen met een lichamelijke beperking, trouwe vrijwilligers, trouwerijen, muziekanten en cadeau voor jezelf.
  • Voor bedrijven, tijdens evenementen, op beurzen, universiteiten, congressen, op kantoren, verzorgingstehuizen, openingen, personeelsfeesten, artiesten, sauna’s, hotels en sportdagen.
Effectieve massage
Wilt u ook gezonde en tevreden werknemers?