Referenties

“Pierre is een zeer toegewijde en talentvolle masseur. Hij geeft mensen het gevoel dat jij het middelpunt bent. Hij is met zijn aandacht volledig bij de massage. Daarnaast zijn zijn technieken zeer gevarieerd en verfijnd: de juiste aanraking gecombineerd met een zeer aangename persoonlijkheid. Wat Bots Body Works betreft de ideale masseur.”‘ Freekje Bots.

Ik ben onlangs behandeld door Pierre Fauser in de “ stoel ”. Het was voor mij de eerste keer. Pierre doet een stevige en gerichte massage, die je ècht goed doet. Ik herinner me, dat ik na afloop riep: “Nou Pierre, kom dit maar elke week bij mij doen…! “ Bovendien is hij een integere man, die tijdens de behandeling geen nonsens verteld, maar hij is zeer aangenaam om mee te praten. Een aanwinst voor allen die een verfrissende massage wensen om het werk beter vol te houden, of om fysiek te strijden tegen de rug en/of nek pijn die een ieder kan treffen.. Pierre is een vakman! – Bob Assie.

”Pierre Fauser verzorgt al geruime tijd stoelmassages voor MassageProfs. Pierre is betrouwbaar en neemt zijn werk serieus. Hij is een uitstekende masseur en neemt op subtiele wijze zijn Indische achtergrond mee in zijn werk. Hij masseert met hart en ziel en dat brengt hij over op de mensen die hij masseert. Het is fijn om mensen met echte passie voor het vak tegen te komen, Pierre is zo iemand. ” – Katrien de Graaf.

“Sinds een aantal jaren verzorgt Katrien de Graaf van Massageprofs maandelijks stoelmassages bij ons bedrijf. Toen Katriens schema te druk werd, heeft zij twee alternatieve masseurs voorgesteld, waarvan Pierre er een was. Ons team koos toen unaniem voor Pierre, die hier sindsdien komt. Wij zijn allen zeer tevreden en behalve een moment van rust, krijgen wij allen een energieboost, die de prestaties op kantoor ten goede komen. Van harte aanbevolen.” – Frank Sanders, General Director Infra Foodbrands.

Hilde Hofstee werkt bij EMI Music, één van de 4 toonaangevende muziekmaatschappijen in de wereld en de thuishaven van vele succesvolle en bekende artiesten. Ongeveer 1 x in de 6 weken komt Pierre bij ons en staat zijn dag al weken van tevoren vol gepland! Hij geeft 20 minuten een heerlijke massage, waarna je ontspannen je dag kan vervolgen! Wij zijn super blij met hem! Een echte aanrader! – EMI Music.

Effectieve massage
Wilt u ook gezonde en tevreden werknemers?